Prostori v gostilni Kunstelj

Stara gostilna

Stara gostilna je prežeta s preteklostjo. Vsak kotiček ima svojo zgodbo in lesene klopi iz temnega lesa v sebi nosijo nešteto spominov. Stara gostilna je najstarejši del gostilne Kunstelj, goste pa sprejema v zimskem času – od sredine oktobra do aprila.
Število sedežev: 15

Lovska soba

Lovska soba je prostor urejen v spomin lovcem. Poseben pečat ima tudi zato, ker je v tem prostoru najraje obedoval nekdanji predsednik Jugoslavije Josip Broz Tito.
Število sedežev: 20

Pesniška soba

Pesniška soba je posvečena največjemu slovenskemu pesniku Francetu Prešernu, ki s portreta nežno zre v Julijo. Urejena je v romantičnem slogu, z masivnimi lesenimi mizami, kaminom in prijetno svetlobo. Soba omogoča popolno zasebnost in je primerna za zaključene družbe in poslovna srečanja.
Število sedežev: 16

Tonetova soba

Tonetova soba je svetla, prostorna in primerna za najrazličnejša druženja. Svetli leseni podi ji dajejo prijetno toplino, s sten pa vas pozdravljajo motivi, posvečeni Tonetovima dvema ljubeznima – igri golfa in smučanju.
Število sedežev: 20

Vinska klet

Vinska klet pri Kunstlju velja za edino pravo vinsko klet na Gorenjskem. V preteklosti so v njenih prostorih v sodih hranili vino za goste, za kakovost vina pa je skrbel kletar. Danes vinska klet ponuja različne vrste odprtih vin iz vseh slovenskih vinorodnih območij. Okusite merlot in sivi pinot iz vinske kleti Debenjak iz Kozane ali kraški teran vinske kleti Pupis iz Tomaja ter cviček Jožeta Fabjana iz Dolnjega Gradišča pri Šentjerneju. Kunstelj vrsto let sodeluje z najboljšimi slovenskimi vinarji (z nekaterimi celo že več kot 60 let!). Za zaključene skupine (min 8 oseb) vam v vinski kleti pripravimo degustacijo različnih vin, zraven pa postrežemo še klobaso v testu, žajbljevo potico in druge domače dobrote.
Primerno za 8 – 80 gostov.

Mala dvorana

Mala dvorana je del stare Kunstljeve domačije s plemenitim pečatom preteklosti. Prostor je prijetno domač in topel. S pridihom nostalgije v misli prikliče najlepše spomine.
Število sedežev: 40

Velika dvorana

Velika dvorana je prostor veselja, smeha in zabave. Koliko preplesanih noči se je že zgodilo pod njeno streho! Velika dvorana je idealen prostor za večje zabave in poroke, saj omogoča dovolj prostora za plesišče in oder.
Število sedežev: 100

Letni vrt

Ko nastopijo prijazne temperature, je letni vrt najbolj priljubljen kraj v gostilni Kunstelj. Ko sedite v prijetni senci pod krošnjami kostanjevih dreves, se vam zdi, kot da čas teče počasneje. Z vrta se odpre prostran pogled na dolino Save, v daljavi pa se vidi Jelovica in beli vrhovi Julijskih Alp z najvišjim vrhom Triglava.
Število sedežev: 50

Mala terasa

Vam zaupamo skrivnost? Gostje, ki obiščejo malo teraso pravijo, da je to najlepši kotiček na Gorenjskem. Ta romantični zeleni gaj vas vabi, da se popolnoma sprostite in preprosto uživate v čudovitem razgledu na dolino Save, v domači hrani in prijetni družbi. Mala terasa je tudi kraj, kjer vam Kunstelj pripravi VIP PIKNIK.
Število sedežev: 2-10