O nas

Domačija Kunstelj v središču Radovljice že od leta 1873 slovi po družinskem gostoljubju in odlični slovenski kulinariki. Znana je tudi po tem, da je k njej rad zahajal nekdanji predsednik Jugoslavije Josip Broz Tito.

Pod Kunstljevo streho se nahajajo tradicionalna slovenska gostilna, s posebnimi gostilniškimi prostori, udobne sobe (10 sob), vinska klet z najrazličnejšimi vini in čudoviti letni vrt, ki ponuja pravljični razgled na zeleno dolino Save in bele vrhove Julijskih Alp s Triglavom v ozadju.

Posestvo vodi tretja generacija družine Štiherle, ki ohranja tradicijo kuhanja domačih jedi. Kunstelj prisega na naravno in lokalno. Jedi so pripravljene po starih slovenskih receptih in ponudba je prilagojena letnim časom, saj se pri kuhanju pogosto uporablja povrtnine iz domačega vrta.

Poroka, družinsko slavje, poslovni sestanek, team building ali počitnice na Gorenjskem – Kunstelj gosti različne dogodke do 300 ljudi in vsakemu dogodku se z mislijo na popolno zadovoljstvo gostov posveti celotna družina.

Doživite pravo družinsko gostoljubje, tradicijo in naravo. Prepustite se sproščenosti preprostih užitkov na domačiji Kunstelj.