O nas

Domačija Kunstelj v središču Radovljice že od leta 1873 slovi po družinskem gostoljubju in odlični slovenski kulinariki. Znana je tudi po tem, da je k njej rad zahajal nekdanji predsednik Jugoslavije Josip Broz Tito.

Pod Kunstljevo streho se nahajajo tradicionalna slovenska gostilna, s posebnimi gostilniškimi prostori, udobne sobe (10 sob), vinska klet z najrazličnejšimi vini in čudoviti letni vrt, ki ponuja pravljični razgled na zeleno dolino Save in bele vrhove Julijskih Alp s Triglavom v ozadju.

Posestvo je do marca 2023 vodila tretja generacija družine štiherle, ohranjali so tradicijo kuhanja domačih jedi.
Ob 150 letnici delovanja gostilne sta gostilno prevzela dolgoletna lokalna gostinca, ki se bosta trudila osvežiti in nadgraditi dosedanjo zgodbo ter zadovoljiti domače in tuje goste. Ponudba bo osvežena in prilagojena letnim časom še vedno bomo uporabljali lokalne domače sestavine in povrtnine iz našega vrta.

Poroka, družinsko slavje, poslovni sestanek, team building ali počitnice na Gorenjskem – Kunstelj gosti različne dogodke do 300 ljudi in vsakemu dogodku se z mislijo na popolno zadovoljstvo gostov posveti celotna družina.

Doživite pravo družinsko gostoljubje, tradicijo in naravo. Prepustite se sproščenosti preprostih užitkov na domačiji Kunstelj.