Vsako poletje se zapiše v spomin po nečem izjemnem.
Doživite svoj nepozaben poletni trenutek na Kunstljevi Mali terasi z VIP piknik cekarčkom.

Mala terasa – najlepši kotiček na Gorenjskem
Mala terasa gostilne Kunstelj je romantični zeleni gaj, ki vas vabi, da se popolnoma sprostite in uživate v čudovitem razgledu na dolino Save in bele vrhove Triglava.

VIP piknik cekarček
Razgrnite mehko odejo, namestite blazine in razvajajte se s sveže pripravljeno, domačo hrano. VIP piknik cekarček je poln dobrot.

Uživajte na VIP pikniku v dvojini …

ali v množini … 🙂

Željni zabave?

Na Kunstljevem vrtu smo pred kratkim uredili tudi prostor za igranje petanke – priljubljene igre, podobne balinanju. Kako natančen je vaš met?
Pozabavajte se!

Zabava pa vas tudi družabna igra ‘Gozdar’, ki jo dobite v vašem cekarčku. Vrzite kocko in preizkusite svojo srečo.

Kako naročiti VIP piknik cekarček?
Cekarček naročite vsaj 1 dan prej pri osebju gostilne Kunstelj, prek telefona (04) 531 51 78 ali e-maila info@kunstelj.si. VIP piknik cekarček je pripravljen po vaši meri in okusu. Na meniju odkljukate, kaj si želite v cekarčku in pripišete svoje želje, število oseb, ipd.

Cekarček lahko odnesete tudi s seboj na vaš skriti piknik kotiček! V tem primeru vam računamo 5 € kavcije, v cekarčku pa boste našli tudi nekaj namigov, kje so najboljše piknik lokacije na Gorenjskem.


Izkoristite vroče poletne večere za nepozabna doživetja na prostem. Vabljeni na VIP piknik h Kunstlju.

Prijavite se na e-recepte gostilne Kunstelj
Vsak mesec izvirne ideje za kuhanje tradicionalnih slovenskih jedi.

S prijavo na e-recepte gostilne Kunstelj soglašate s Politiko zasebnosti gostilne Kunstelj. Osebne podatke hranimo izključno za naše namene obveščanja in analize. Odjava od e-novic je mogoča kadar koli.