”Da jo ven in ji reče: “Izpljuni!” Poletni večeri pri Kunstlju so že od nekdaj bili polni živahnega druženja in smeha. V senci pod krošnjami kostanjev so se srečevale pisane druščine in uživale na Kunstljevih piknik veselicah. Na odprtem žaru na terasi se je pripravljalo meso in sveža zelenjava z vrta, iz kuhinje je dišalo po domačem kruhu, po razgretih grlih pa je teklo hladno hišno pivo.

Na Kunstljevih piknik veselicah so se od nekdaj zabavale pisane druščine

Poletni večeri pri Kunstlju so še danes nekaj posebnega in beseda piknik je dobila povsem nov pomen. To, kar Kunstelj sedaj ponuja, ni le piknik, ampak je VIP piknik!

Mala terasa – idealna lokacija za zaključene družbe do 15 ljudi ali za romantična razvajanja v dvoje

Tik pod glavno teraso, se nahaja Mala terasa, spodaj pa…. pravljični razgled! Kamniti del, kjer so nameščene mize in stoli, nudi zasebnost zaključenim družbam, ki bi se rade nekoliko umaknile od živžava in si ustvarile čisto svoje praznovanje.

Opazovati z ležalnika, kako sonce zahaja za vrhovi Triglava – neprecenljivo!

Mala terasa se odpre v velik zelen travnik, kjer ležalniki in odeje vabijo na sproščeno poležavanje na sončku ali na romantično opazovanje sončnega zahoda.

VIP piknik se prične z aperitivom Naš Hugo (penina, domač bezgov sirup in meta), nadaljuje pa s tremi hodi samih domačih dobrot:

 

Izbor hladnih predjedi (sirova grizika, princeska z zeliščno skuto, vrtna solata z zelišči, Gamsova salama, skuta s kolerabico, orehi in orehovim oljem)
*
Počasi pečena jagenčkova krača z zelenjavo
Pečen krompirček
ali
File postrvi
Ajdova kaša z zelenjavo
*
Hišni izbor sladic (ponudba se tedensko spreminja)

Cena: 22,00 € / osebo

 

Vse dobrote na VIP pikniku vam pripravimo in postrežemo z ljubeznijo

Tako kot nekoč, vendar še bolje. Taki so sedaj VIP pikniki pri Kunstlju, ki ohranja tradicijo in dodaja kanček domišljije za vedno nova, posebna doživetja.

Prepustite se izkušnji popolnega razvajanja na najlepši (Mali) terasi na Gorenjskem. Rezervirajte svoj VIP piknik še danes 😉

Prijavite se na e-recepte gostilne Kunstelj
Vsak mesec izvirne ideje za kuhanje tradicionalnih slovenskih jedi.

S prijavo na e-recepte gostilne Kunstelj soglašate s Politiko zasebnosti gostilne Kunstelj. Osebne podatke hranimo izključno za naše namene obveščanja in analize. Odjava od e-novic je mogoča kadar koli.