Trgovina 18sedem3

Ideja za praznična darila!

Če iščete izvirna darila s pridihom lokalnega, preverite ponudbo trgovine 18sedem3 in podarite pristne okuse lokalnih ponudnikov. Prelistajte katalog!

18sedem3 je trgovina, ki na enem mestu združuje vse tisto, kar je v lokalnem okolju najboljšega. Nahaja se le nekaj metrov od gostilne Kunstelj in ponuja sveže sadje in zelenjavo iz okoliških kmetij ter pestro paleto najrazličnejših dobrot lokalnih pekov, slaščičarjev, sirarjev, mesarjev, pa tudi obrtnikov in umetnikov. Na policah vabijo domače marmelade iz marelic in gozdih sadežev ter različne vrste medu (lipov, cvetlični, hojev …), čemažev namaz, domač kozji sir in še nešteto drugih zdravih in lokalno pridelanih proizvodov.

Poudarek trgovine pa je tudi na medu in medenih izdelkih. Dobro so založeni tudi s čokoladinimi izdelki butičnih slovenskih čokoladnic.

Trgovina 18sedem3 skrbi tudi za povezovanje kmetov z lokalno skupnostjo. Sveže pridelke iz okoliških kmetij dostavlja vrtcem, šolam, gostinskim obratom in drugim lokalnim ustanovam. Trgovina 18sedem3 je prostor tradicije in dragocenih zakladov iz lokalnega okolja.