Teden Restavracij

Teden restavracij pri Kunstlju

Akcija Teden restavracij promovira vrhunsko slovensko kulinariko. V njo so vključene najboljše slovenske restavracije in chefi, ki dvakrat letno – spomladi in jeseni – v desetih dneh najbolj kulinaričnega tedna v letu v svojih restavracijah predstavijo svoje znanje v treh dejanjih – hodih.

Cena posebej za teden restavracij kreiranih menijev je prijazna do stalnih gostov, ki so s tem nagrajeni za svojo zvestobo, in novih, za katere je to priložnost za spoznavanje vrhunske kulinarike, ki ni nujno, da je draga in elitistična.

Teden restavracij je ekskluzivna prireditev, na katero so vabljeni samo tisti, ki radi (in) dobro jejo (dobrojedci) in v kateri lahko sodelujejo samo najboljše slovenske restavracije. Osnova za izbiro so ocene kulinaričnega kritika Uroša Mencingerja v časopisu Nedelo in na spletnem portalu www.vivi.si.

Spremljajte nas in kmalu bo objavljen meni za prihajajoči teden restavracij.

Meni jesen 2018

Pozdrav: zaska, skuta, ocvirki, bučni piškot
*

Rdeče zelje, ješprenj, korenje, med
*

Zelenina juhca, ajdovi žganci
*

Srnina krača, knedeljc, ohrovt, jerebika

ali

Domače testenine, pehtran, buča, mladi sir
Cena menija 18.00 €

Rezervirajte si svoj termin na 04 531 51 78 ali preko info@kunstelj.si